Parfume Antialergjike. Të përshtatshme përshtatshme për të gjith llojet e lëkurave të cilat nuk durojnë dot kimikate. Kombinuar përparimet e fundit teknologjike me përvojën shumë vjeçare. Një botë e ndjenjave dhe emocioneve, me aromat që përshtaten në mënyrë të përsosur në stilin e jetesës së përditshme. Zgjidh llojin e parfumit ne DropBox-in më poshtë. Shiko se kodi me cilin parfum korespondon në Informohu më shumë që gjendet pak më poshtë