Ngjyra e flokeve pa Amoniak I certifikuar nga PETA, Herbatint boja e flokëve të cilat janë të regjistruara në Shoqërinë Mbretërore Vegan. Ajo i përmbahet standardeve FSC dhe përbërësit janë Gluten Free. 1 shishe me ngjyra të flokëve Herbatint 60ml; 1 shishe Herbatint Glycol Developer 60ml; Shampo normalizuese 15ml; Shampo regjeneruese krem mbretërore 15ml; Doreza plastike dhe udhëzimet e aplikimit. Zgjidhni në DropBox-in me poshtë të shkruar " Zgjidh Opsionin " një nga llojet e bojrave dhe në mënyrë automakite do të shfaqef në krahun e majtë fotoja që përkon me bojën që ju keni zgjedhur. Sigurohuni mirë që emri i bojës i shfaqur në foto të korespondojë me emrin e fotos të shfqur në DropBox përpara se të bëni porosinë.