Floke te Demtuar nga Lyerja

/Floke te Demtuar nga Lyerja
  • Dr Santé Shampo Keratin, Arginine dhe Kolagjen. 1000 ml, 250 ml Hidratues dhe rimëkëmbjen e flokëve Për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Shampoja zbutëse siguron kujdes të butë pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
  • Dr Santé Hair Mask Keratin, Arginine dhe Kolagjen. 1000 ml, 300 ml Trajtim intensiv & Ushqim te flokëve Për elasticitet dhe shkëlqim Për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Maska siguron kujdes dhe butësi pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
  • Dr Santé Hair Spray Keratin, Arginine dhe Kolagjen për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë. Për elasticitet dhe shkëlqim Rikuperim Floku. Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Spraiti siguron kujdes dhe butësi pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
  • Dr Santé serum Keratin për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë. Produkt i flokeve për skajet e thatë dhe të keqtrajtuara. Bën flokët me shkëlqim dhe elastik. Rezultati i menjëhershëm. Për flokët e brishtë dhe të keqtrajtuar. Veçanërisht e dobishme për flokët e thatë, flokët me skajet e ndarë, flokët e brishtë.
  • Dr. Santé Spray i flokëve me efekt Rikonstruksioni dhe Mbrojtje falë Vajit Macadamia dhe Keratines, krehja është më e lehtë si dhe perfitohet rikonstruksion i menjëhershëm për flokët e dobësuar. Linja e flokëve Macadamia përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.
  • Dr. Santé Vaji i flokeve me funksion Rikonstruksioni dhe Mbrojtja e siguruar nga Vaj i Makadamit dhe Keratin. Flokë të butë dhe me shkëlqim. Për flokët e dobësuar. Linja e flokëve Macadamia përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët dhe duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.