Pastrimi i kripës dhe sheqerit 0% parabene, silocone, SLES, SLS Kristalet natyrale të kripës dhe sheqerit. Pastrojnë, përkujdesen, freskojnë dhe aromatizojnë, relaksojnë trupin dhe shqisat tuaja. Relakson shtresat e epidermës, përmirëson qarkullimin në kapilaret e gjakut. Lë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Shea ekzotike zbut, freskon, ushqen dhe rigjeneron lëkurën. Ekstrakti nga kafe e gjelbër lehtëson hidratimin dhe mbron rininë e lëkurës.