white

/white
  • VITIS zbardhjen e gojës në mënyrë efektive zbardh dhëmbët duke hequr njollat ​​dhe duke parandaluar formimin e tyre , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë e dhëmbëve pa dëmtuar smaltin. Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, që përmban nanopartikalet hidroksapatit, një element dhëmbësh natyral që është në gjendje të kombinojë dhe të integrohet me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve dhe të formojë një shtresë mbrojtëse dhe të lyer. VITIS zbardhjen e përdorimit të përditshëm të gojës ka një formulë unike që kombinon 4 veprime për të siguruar efikasitet më të lartë: Veprimi anti-errësirë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi anti-kalkulues: vonon dhe ndalon formimin e gurëve, ndërkohë që heq edhe njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi Anticaries: mbron dhe rimineralizes smalt dhëmb, duke parandaluar kështu fillimin e kariesit. Riparimi dhe zbardhja e veprimit: Nanopartikalet hidroksidapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve të parregullta, ndërkohë që riparojnë zmaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat dentinale të hapura, duke trajtuar dhe lehtësuar ndjeshmërinë e dhëmbëve. Ajo gjithashtu vepron si një plotësues për pastë dhëmbësh duke hyrë në zona të vështirë për t'u arritur dhe duke mbajtur substanca aktive në gojë për periudha më të gjata. Shpëlaresi VITIS në  një hapsire kohore, duke përfshirë dhe pastën e dhembeve, rikthen bardhë natyrale të dhëmbëve pas 10 ditësh të përdorimit , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë dentare pa dëmtuar smaltin e dhëmbëve.
  • VITIS Furça dhëmbësh ortodontike është projektuar posaçërisht për të hequr akumulimin e biofilmit oral nga rreth mbështjellësve ortodontikë. VITIS ortodontik është një furçë dhëmbësh që përdoret çdo ditë me një kokë normale të furçave të mesme dhe filamente forcë të butë dhe të mesme. Tipari kryesor i tij kryesor është se filamentet e tij janë të rregulluar në një model të sipërfaqes në formë V, duke i dhënë një efekt të dyfishtë pastrimi: përveç pastrimit të sipërfaqeve të vështirë të arritjes së mbështjelljeve ortodontike, ku bakteret ndërtohen më lehtë, gjithashtu pastron me efikasitet çamçakëzin zona. Qafa e furçës është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e larjes. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një rrokje të rehatshme gjatë brushing. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
  • Pasta e dhëmbëve Perio · Aid®  Gel/dhëmbësh është një antiseptik oral i përdorur çdo ditë për luftimin e biofilmit oral që shkakton sëmundje periodontale dhe peri-implant. Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine dhe formën e saj xhel, pasta e dhembeve Perio · Aid® mund të aplikohet me furçë dhëmbësh dhe të përdoret si pastë ose mund të aplikohet lokalish duke e lyer me xhel zonat e prekura(te infektuara, ose te sëmura). Shpëlarja me Perio · Aid® trajtim gargarë mund të bëhet gjithashtu si një plotësues i pastës së dhëmbëve / xhelit lokal.