Body Lotion Olive & Argan Oil

Body Lotion Olive & Argan Oil

890 L

Frymëzuar nga Natyra. Kënaqësia aromatike dhe kujdesi për lëkurën me emulsione të lehta dhe jo të yndyrshme. Restaurimi i shtresës së lipideve dhe hidratimi efektiv i jep bukuri çdo lloj lëkure që kërkon animi dhe mbrojtje, madje edhe ndaj atyre të ndjeshme. Rikthen butësi, e bën lëkurën të lëmuar të butë dhe fleksibilitet. Jep një aromë sensuale. Acidi Hyaluronic forcon një efekt hidratues. Përbërës të vlefshëm që përmbajnë vaj maroken argan, vaj ulliri spanjoll dhe vitamina E ushqejnë lëkurën. Ata janë burimi i acideve yndyrore të pangopura omega-6 dhe omega-9 dhe antioksidantë që mbrojnë kundër rrezeve ultraviolet dhe ruajtjnë  rininë së lëkurës.

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.