Globifer Forte

2,790 L

Globifer Forte përdoret në shumë fusha të tilla si shëndeti i femrave, kirurgjia e përgjithshme, gastroenterologjia, nefrologjia dhe kardiologjia ku mungesa e hekurit zakonisht paraqet e ulet.

Per me shume informacion shiko me poshte.

Informohu më shumë

Për të rivendosur nivelin e hekurit dhe hemoglobinës në një nivel normal në situatën e mungesës së hekurit, së bashku me një dozë të acidit folik dhe vitaminës B12. GlobiFer forte është formati më efektiv për situatat në të cilat përjetohet mangësi e theksuar e hekurit, duke garantuar një përmirësim të shpejtë.GlobiFer forte rekomandohet në situata të mungesës së hekurit për të rivendosur hekurin dhe hemoglobinën në nivele normale. Mund të përdoret në shumë fusha të tilla si shëndeti i femrave, kirurgjia e përgjithshme, gastroenterologjia, nefrologjia dhe kardiologjia ku mungesa e hekurit zakonisht paraqet. Me vetëm 18mg hekur elemental në secilën tabletë të Globifer forte, mund të merren 2 tableta në ditë pa përjetuar efekte anësore

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.