Aftafort gel

650 L

Aftafort gel perdoret per te sheruar mukozen e gojes nga demtimet, infeksionet, skuqje te gingivave, afta dhe ulcera te mukozes se gojes.

Per me shume info shiko me poshte.

Informohu më shumë

Aftafort gel ndihmon per te sheruar mukozen e gojes nga demtimet,infeksionet,skuqje te gingivave,afta dhe ulcer ate mukozes se gojes.

Aftafort gel perdoret ne:

 • Afta dhe stomatite aftoze, lezione te vogla
 • Ulcera te gojes
 • Ne demtimet nga protezat e gojes

Aftafort gel:

 • Qeteson, sheron, dhe mbron
 • Formon nje shtrese mbrojtese ne plage
 • Redukton dhimbjen dhe inflamacionin
 • Rigjeneron mukozen
 • Lufton mikrobet pathoghene

Aftafort gel nuk permban alkol dhe nuk le ngjyre.

 1. Mbrojtja

Ekstrakti i  Cotinus coggygria dhe  maltodextrina  krijojne nje barrier mbrojtese duke mbrojtur zonen e demtuar dhe duke ndihmuar ne sherim.

 1. Dhimbja dhe inflamacioni

Shtresa mbrojtese e maltodekstrines qeteson dhimbjen dhe inflamacionin.

Ekstrakti i liquorice (Glycyrrhiza glabra) permban nje substance e cila redukton infamacionin dhe lehteson dhimbjen.

 1. Rigjenerimi

Ekstrakti i  Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides) permban shume vitamina (A, B, C, K, P) dhe vaj vegjetal. Ai mundeson hidratimin dhe sherimin e mukozes.Kontribuon ne perteritjen qelizore.

Acidi Ialuronik eshte esencial per rigjenerimin e shpejte te mukozes se gojes.

Maltodextrin ndihmon ne sherimin e mukozes dhe proliferimin e epitelit.

 1. Efekti antimicrobial kunder pathogjeneve

Chlorhexidine digluconate  eshte nje antiseptic me specter te gjere antimicrobial e cila ngjitet ne mukozen e gojes duke na dhene nje mbrojtje bakteriale te zgjatur disa ore mbas aplikimit. Chlorhexidina ndalon rritjen e flores bakteriale pathogjene,redukton formimin e places bakteriale dhe pengon inflamacionin ne kavitetin e gojes.

Ekstrakti i liquorices (Glycyrrhiza glabra) ka mundesi qe te kunderveproje kunder viruseve  DNA dhe RNA . Virusi DNA , herpeseshte shkaktari kryesor e ulcerave te gojes.

Ekstrakti i Sumac  (Cotinus coggygria) permban tanine(galotannins) te cilat bllokojne protoplazmen e mikrobeve pathogjenet.

Perdorim,i: 3-4 here ne dite ,masazh i gingivave te pakten nje ore para ngrenies.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.