Body Butter Cranberry & Cloudberry

/, GreenPharmacy, Krem Trupi, Kujdesi për Trupin/Body Butter Cranberry & Cloudberry

Body Butter Cranberry & Cloudberry

890 L

Krem, aromatike për lëkurë të thatë, të ashpër, e dehidratuar, të ndjeshme, duke kdhuruar rigjenerimin. Jep rezultate të mira nga aplikimi i parë: lagështi, lehtësim, zbutje, elasticitet. Ekstrakt natyral anti-plakje nga boronicë dhe cloudberry që lufton rrezet ultraviolet dhe ka veti antibakteriale. Ky është një burim i acideve yndyrore esenciale omega 3,6,9, tokoterinole, vitamina E dhe C. Ajo ruan rinovimin e lëkurës, ushqen, ngadalson çngjyrosjen, rrit formimin e kolagjenit.

200 ml

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.