Body Butter Shea butter and Green coffee

/, GreenPharmacy, Krem Trupi, Kujdesi për Trupin/Body Butter Shea butter and Green coffee

Body Butter Shea butter and Green coffee

890 L

Krem Trupi

Krem aromatik, i lehtë revitalizon lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të këndshme dhe delikate. Lëkura bëhet e butë, e lëmuar dhe e këndshme në prekje. Kremi ekzotik Shea zbut, kapilaret, ushqen dhe rigjeneron lëkurën, gjithashtu vepron si një UV filtër natyror. Ekstrakti i gjelbër i kafesë, i pasur me fitosterole dhe acid linoleik, e bën lëkurën të fortë, të hidratuar dhe të lëmuar. Ajo gjithashtu ruan rininë e lëkurës.

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.