Colinox

1,300 L

Celinox perdoret per dhimbjet,fryrjete barkut,kercitjen e zorreve,diarre etj.

Per me shume info shiko me poshte

Informohu më shumë

Ne te shumten e rasteve crregullimet e zorreve vijne si pasoje e ushqimeve jot e mira dhe te shendeteshme.Ne kete menyre prishet ekujlibri I flores se zorreve duke pasur pasoje,dhimbjet,fryrjet,e barkut,kercitjen e zorreve,diarre etj.

Colinox eshte produkti ideal per tu perdorur ne rastet te tila.perbehet nga dy component,Bacilis Coagulans I cili regullon floren mikrobiale dhe Simeticon I cili heq gazerat dhe qeteson dhimbjet e barkut the zorreve.

Te rriturit te perdorin 3 here nga 30 pika te tretura me uje ,mbas ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.