Fortigene 11500 Plus

12,500 L 7,500 L

FORTIGENE 11 500 Plus  eshte nje kombinim inovativ per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar.

Per me shume informacion lexoni ne seksionin Informohu me shume qe gjendet me poshte

Informohu më shumë

1.Pse perdoret FORTIGENE  11500 PLUS

  • Rigjeneron strukturen e indeve dhe ligamenteve .
  • Artritin reumatizmal
  • Kontribuon ne sherimin e kartilagjeve te demtuara.
  • Ndihmon te prodhimin e kolagjenit ,funksionim normal te kockave,kartilagjeve dhe rritjen e elasticitetit te lekures
  • Ndihmon me mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
  • Rigjeneron lekuren dhe ndihmon eleminimin e rrudhave. 

2.Cfare eshte  FORTIGENE  11500 PLUS

FORTIGENE 11 500 Plus  eshte nje kombinim inovativ per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar.

Collagen eshte komponenti kryesor i structures se indeve lidhese dhe te kartilagjeve.Ai kontribuon ne forcimin e kartilagjeve,rritjen e elasticitetit te tyre dhe funksionimin normal.Ndihmon ne forcimin e ligamenteve dhe ne sherimin e atyre te demtuara,rrit elasticitetin e tyre.

Prodhimi I kolagjenit ne organizem zvogelohet me kalimin e moshes,keshtu qe marrja si shtese eshte shume e nevojshme per te mbajtur balancen normale.

FORTIGENE 11 500 Plus permban  Fortigel i  cili eshte kolagjeni me me qendrueshmerin dhe efikasitetin me te larte qe egziston. Fortigel-B.

Glucosamine ndikon ne ne aktivitetin muskulo skeletal te organizmit.Ndihmon ne strukturen e ligamnteve dhe tendineve. Glucosamine kontribuon ne formimin e indeve te kartilagjeve ,permireson levizjen e tyre,ndihmon ne rigjenerimin e tyre dhe levizjen e lirshme te kockave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.

Vitamin C perfshihet ne formimin e kolagjenit.Eshte i rendesishem per funksionin normal te kockave dhe riperteritjen e kartilagjeve.Ndihmon ne nje rrjedhe normale te metabolizmit te organizmit duke prodhuar energji dhe duke ndihmuar ne largimin e lodhjes.

Magnesium eshte nje element esencial ne organizem i cili ndihmon ne mirfunksionimin e muskujve,largimin e ngercit,largimin e stresit,mirfunksionin e zemres dhe te sistemit nervor

Manganese eshte nje mineral i cili perfshihet ne sintezen e shume enzimeve ne organizem dhe gjithashtu eshte nje component i rendesishem dietik. Manganese kontribuon ne zhvillimin e indit te kockave dhe ne mbajtjen e fluidit synovial ne gjendje optimal.Sipas  European Food Safety Authority (EFSA), marrja e manganese kontribuon ne:

  • Mbrojtjen e proteins DNA, dhe lipideve nga demtimi i stresit oksidativ .
  • Mbrojtjen e kockave.
  • Metabolizmin normal dhe prodhimin e energjise.
  • Formimin e indeve lidhese  

3.Perpara se te perdorni FORTIGENE 11500 PLUS

Mos perdor  FORTIGENE  11500 PLUS  nese keni reaksion ne ndonjerin nga perberesit.Mos e tejkalo dozen e       rekomanduar.

4.Si te perdoret FORTIGENE 11500 PLUS

    Perzijeni permbajtjen e bustines me 150 ml uje te ngrohte ose caj dhe te pihet mbas tretjes .

5.Si te ruhet FORTIGENE  11500 PLUS

Te ruhet ne temperature dhome dhe larg femijeve. Mos e perdor FORTIGENE  11500 PLUS mbas dates se skadences.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.