Green Pharmacy-Greater Burdock shampo

/, GreenPharmacy, Kujdesi per Flokun, Rënie Floku/Green Pharmacy-Greater Burdock shampo

Green Pharmacy-Greater Burdock shampo

490 L

Shampo për të gjitha llojet e flokëve.

0% parabens, 0% ngjyrosje artificiale, 0% SLS dhe SLES.

Informohu më shumë

Në serinë e shampoos bimore të GreenPharmacy ne kemi mbledhur gjithçka që na jep Natyra. I njohur për shekuj, ekstrakti natyral i rrënjeve të burdoc(bime e madhe barishtore) forcon dhe kujdeset për të gjitha llojet e flokëve. Ushqen rrënjët, zvogëlon humbjen e flokëve, stimulon rritjen e flokëve, hidraton flokët dhe kokën. Shampo zvogëlon sebumin, kështu që flokët nuk do të bëhen yndyrshëm aq shpejt dhe qëndrojnë bukur për më shumë kohë. Flokët e tu bëhen të shëndetshëm, fleksibël dhe me shkëlqim.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.