Herbatint Balsam

890 L

Balsamet Herbatint janë zgjidhja cilësore e balsameve e cila kryen funksion mbrojtës, ushqyes te flokët e sapo lyer. Këshillohet shumë që të përdoret pas cdo lyerje me bojrat Herbatint dhe larje me shampot Herbatint.

Zgjidhni në DropBox-in me poshtë të shkruar ” Zgjidh Opsionin ” një nga llojet e balsameve dhe në mënyrë automakite do të shfaqef në krahun e majtë fotoja që përkon me balsamin që ju keni zgjedhur. Sigurohuni mirë që emri i balsamit i shfaqur në foto të korespondojë me emrin e fotos të shfqur në DropBox përpara se të bëni porosinë.

Informohu më shumë

Antica Erboristeria S.p.A u themelua në vitin 1960 nga Michel Albergo si një prodhues i produkteve të kujdesit të flokëve. Antica specializohet në krijimin e bojërave  të përhershme të flokëve të formuluara pa amoniak dhe bazuar në ekstrakte vegjetale që aktualisht prodhohen në Romë. Linja e njohur botërore e Antica Erboristeria ishte një koncept unik dhe i shkëlqyer nga themeluesi i saj. Në vitet 1960 industria e kujdesit të flokëve u dominua nga kompani të mëdha kimike shumëkombëshe. Z. Albergo ishte një pionier i cili kishte idenë për të formuluar një ngjyrë të flokëve kryesisht bazuar në përbërësit natyralë. Ai gjeti një mënyrë për të mbrojtur strukturën e flokëve duke reduktuar përbërësit kimikë dhe duke përdorur sinergjinë natyrale të ofruar nga disa ekstrakte vegjetale. I riu Z. Aluero mori ndihmë të madhe në kërkimin e tij falë mësimit të tij me një herbalist të njohur zviceran. Mjeshtri zviceran e vlerësoi pasionin e zotit Alino për bimët dhe natyrën dhe e ndihmoi atë në formulimin e ngjyrave të flokëve të bazuara në barishte. Pas vdekjes së herbalistit zviceran z. Alberi trashëgoi një hulumtim të gjerë dhe formulime të hartuara gjatë hulumtimeve të tij shumëvjeçare. Ky ishte fillimi i një procesi të gjatë dhe të mundimshëm që e udhëhoqi Z. Alu të formulonte alternativën më natyrale ndaj ngjyrës konvencionale të flokëve. Deri në fund të viteve 1960 z. Albergor kishte një formulë industriale për prodhuesit e një ngjyre të përhershme të ngjyrave të bazuara në ekstrakte vegjetale, që nuk përmbanin amoniak dhe një përmbajtje jashtëzakonisht të ulët të peroksidit të hidrogjenit. Kjo formulë e jashtëzakonshme është në gjendje të sigurojë mbulimin perfekt të flokëve gri nga aplikimi i parë pa dëmtuar strukturën e flokëve dhe megjithatë duke ofruar rezultate jashtëzakonisht të natyrshme. Herbatint ka qenë lideri i padiskutueshëm i tregut për më shumë se 40 vjet. Ajo ka fituar një popullaritet të merituar dhe tani është shitur në 38 vende anembanë botës. Linja e produkteve Herbatint shkëlqen në cilësinë dhe sigurinë e konsumatorit. Një rezultat i tillë arrihet përmes një kontrolli të përpiktë të cilësisë së lëndëve të para (ekstrakte vegjetale), standardeve të larta prodhuese dhe analizave mikrobiologjike dhe toksikologjike të produktit përfundimtar të artit. Herbatint nuk është testuar në kafshë, është i certifikuar nga PETA Herbatint ngjyrat e flokëve janë të regjistruar në Shoqërinë Mbretërore Vegan. Ajo i përmbahet standardeve FSC dhe përbërësit janë Gluten Free.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.