Interprox

690 L

Interprox® është projektuar për të hequr biofilmin oral (pllakë bakteriale) e ndërtuar nga hapësira interproksimale prej 0.6mm-1.3 mm *, dhe rekomandohet veçanërisht për dhëmbët anterior.

Forma e saj e bën të lehtë të futni pingul në mes dhëmbëve anterior, për të parandaluar dëmtimin e mishit të dhëmbëve dhe smaltin, furca bashkëngjitet përsosmërisht nepermjet nje pjese metalike me dorezën, duke e zgjatur atë për të arritur edhe pjesët e fundme të gojës. Për shkak se doreza dhe qafa e saj kanë fleksibilitet te madh, furça mund të futet ne te gjitha zonat e gojes duke perfshire ketu edhe dhembet e fundit.

Madhësia e kokës është e mirë për pastrimin e hapësirave ndërdisiplinore prej të paktën 0.6 mm (PHD = 0.6) *.

Prodhimi inovativ me filamente të kualitetit të lartë Tynex® mundëson kujdes më të mirë të mishrave te dhëmbeve, sepse dizajni i tyre me dy ngjyra lejon filamentin e bardhë të zbuloj vendet e gjakosura dhe filamentet e zeza për të zbuluar biofilmin interdental. Teli i çelikut është i veshur me poliuretan (materiale plastike), për të mbrojtur më mirë mishrat, dhëmbët dhe implantet. Furça gjithashtu ka një kapak mbrojtës që lejon që ajo të merret kudo në mënyrë të përshtatshme.

Interprox® pastron në mënyrë efektive hapësirat interproksimale dhe ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga prishja e dhëmbëve dhe sëmundja periodontale. Interprox® plotëson standardin ISO 16409 (standard ndërkombëtar për furçat ndërhyrës).

Informohu më shumë

Funksioni

Interprox® është e këshillueshme të përdoret nga te gjithe njezit. Eshte e vertetuar qe furcat e zakonshme lajne vetem 60% te dhembeve. 40% jane hapsirat mes dhembeve e cila nuk pastohet noj here nga furcat e zakonshme. Per kete arsye eshte krujuar interprox e cila gjendet me madhesi te ndryshme te krijuara per njerez te ndryshem te cilet kan gjeresi mes dhembesh te ndryshme. Gjersite varjojne nga 0.6 deri 1.3

Përdorimi

Konsultohuni me dentistin tuaj ose higjenistin dentar për të përcaktuar madhësinë e hapësirës tuaj interproksimale dhe cilat furça duhet të përdorni.

Futni furçën lirshëm, vetem filametin dhe pjesen metalike, ne menyre qe të mos prekni dhëmbët. Lëviz furën brenda dhe jashtë, pa e kthyer atë . Doreza ka fleksibilitet te mire cka lejon lëvizje ne nje kend te mire brenda dhembeve. Sigurohuni qe pjesa e telit mos te preki ne mishrat e dhembeve ose ne dhembe sepse kjo do te sillte demtim te gingivave ose smalit. E nese nje gje e till ndodh, atehere kerkoni nje furce akoma me te holle

Informohu me shume

Zgjidhni Gjërsinë

0.6, 0.7, 0.9, 1.0, 1.1, 1.3

Zgjidhni Formën

E Drejtë, Konike(90°)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.