Larës Sage

450 L

Xhel për larje të butë të fytyrës për lëkurën të prirur për acarim.

Butësisht pastron, heq papastërtitë dhe shtresën e vdekur të lëkurës duke e lënë atë të butë. Nuk përmban asnjë sapun. Nuk ndikon në barrierën natyrore mbrojtëse dhe as nuk thahen lëkurën. I pasuruar me ekstrakt çaji jeshil, allantoin dhe panthenol zbut acarim, inflamacion, rigjeneron lëkurën e dëmtuar dhe ruan rininë e lëkurës. Xhel lë një ndjenjë pastërtie, rehati dhe freski.

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.