Massage oil Anti-Cellulite

Massage oil Anti-Cellulite

600 L

Masazhimi me vaj: anti-celulitit
Cypress, dëllinja, livando dhe vajra ngjyrues

0% konservues, ngjyrosje artificiale

Vaj për masazhimin e pjesëve të trupit të prirur për sindromën e lëkurës portokalli. Shkëlqyese dhe efikase. Lë lëkurën të butë, elastike, të lëmuar dhe me aromë bimësh. Vaj bajame jep glide të madhe gjatë masazhit dhe lehtëson depërtimin e përbërësve aktivë. Ekstrakti i vajit të selvisë, dëllinjës dhe livadës përmirësojnë qarkullimin e gjakut në kapilar, ndalojnë stanjacionin e limfës dhe përshpejtojnë metabolizmin. Kjo ndihmon për të luftuar celulitin dhe për të zvogëluar ënjtjen ose shenjat e shtrirjes. Vaj limoni ofron relaksim, freskim dhe përmirëson disponimin tuaj.

Informohu më shumë

GreenPharmacy është linjë e Elfa Pharm. Qëllimi i GreenPharmacy është krijimi i produkteve parafarmaceutike ose kozmetike duke përdorur vetëm estrakte natyrore. Një studim shumë vjecar i bimëve dhe benefiteve dhe ndikimit qe ka secila bimë në jetën e njeriut, janë bashkuar në mënyrë shumë profesionale nga farmacistë të famshëm e konsultuar me mjek dermatologë dhe jo vetem, duke nxjerrë ne treg produkte vërtet cilësore dhe duke qenë se lënda e parë gjendet me shumicë në natyrë, rrjedhimisht kjo sjell që dhe produktet dalin me një kosto relativisht të ulët krahasuar me produkte zevendesuese të cilat bëhen në mënyrë sintetike dhe rrjedhimisht kanë dhe efekte anësore. Produktet e GreenPharmacy kanë shumë pak ose pothuajse aspak efekte anësore, ashtu si cdo produkt bimor bio që ka pak ose aspak efekt anësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.