Informohu më shumë

Neruroton Forte eshte nje kombinim I vitainave te grupit B ,B1,B2,B6,B12,Ac Pantotenic,Niacine,Biotine te cilat ndihmojne ne performance e sistemin nervor ne rastet e lodhjeve nervore,stresit,ne rastet e mbilodhjes fizike dhe nervore.

Te merret 1 deri 2 kapsula ne dite mbas ngrenies.Merret pa receten e mjekut.