Perio Aid Shpëlarës

Perio Aid Shpëlarës

550 L850 L

Perio · Aid® Treatment gargarë është një antiseptik me gojë që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), përdoret për trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant.

Falë efektit sinergjist të chlorhexidines dhe Cetilpirydines,shpëlarësi Perio · Aid® garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale dhe peri-implant, pas trajtimit të veçantë te dentisti. Për më tepër, studime shkencore të shumta e vërtetojnë efikasitetin e saj.

Informohu më shumë

Përbërja

Chlorhexidine Digglukonate 0,12%
Ndodhet e përqendruar me nje spektër te gjerë antiseptik (efek per shumë kohë ne gojë)  kunder baktereve patogjene gojore.

Cetilpiridin klorid 0.05%
Antiseptik me veprimtari të fuqishme antipile, e cila rrit veprimin e klorheksidines.

Jo Alkool

Ndikimi

Këshilluar si një ndihmës në trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant.

Është krijuar për dezinfektim para ose pas procedurave kirurgjike në zgavrën e gojës (nxjerrjen e dhëmbëve, kirurgjinë e implanteve, etj.). Dhe gjithashtu për njerëzit që janë në rrezik për prishjen e dhëmbëve ose nuk janë në gjendje të pastrohen siç duhet.

I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

 

Përdorimi

Shpelajeni me 15 ml, dy herë në ditë (mëngjes dhe darkë) për 30 sekonda, pas larjes me furcë.

Mos e gelltit.

Kujdes:
Këshillohet që të mos pihet ujë ose të hani menjëherë pas përdorimit Perio · Aid® Treatment, pasi kjo mund të rrisë shijen e saj të hidhur.

Rekomandohet

Të kombinohet me produktet e tjera Gel dhe Spray

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.