Perio Aid Spray

Perio Aid Spray

790 L

Tretesira Perio · Aid® spray është një antiseptik që këshillohet për përdorim në zonat më të paarritshme të zgavrës së gojës, zona te cilat është e vështirë te arrij edhe shpelaresi.

Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), Perio · Aid® tretesiara garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale, pas trajtimit te operacioneve te ndryshme qe behet ne klinika dentare. Studime të shumta kërkimore shkencore e mbështesin efikasitetin e saj.

Perio · Aid® Sprayvjen me një zgjatuese që sherben për qasje të saktë në vende të veçanta siç janë bajamet ose pjesa e prapme e gjuhës dhe mund të përdoret nga kushdo.

Informohu më shumë

Përbërja

Chlorhexidine Digglukonate 0,12%
Ndodhet e përqendruar me nje spektër te gjerë antiseptik (efek per shumë kohë ne gojë)  kunder baktereve patogjene gojore.

Cetilpiridin klorid 0.05%
Antiseptik me veprimtari të fuqishme antipile, e cila rrit veprimin e klorheksidines.

Jo Alkool

Ndikimi

Këshilluar si një ndihmës në trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant.

Është krijuar për dezinfektim para ose pas procedurave kirurgjike në zgavrën e gojës (nxjerrjen e dhëmbëve, kirurgjinë e implanteve, etj.). Dhe gjithashtu për njerëzit që janë në rrezik për prishjen e dhëmbëve ose nuk janë në gjendje të pastrohen siç duhet.

I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Përdorimi

Spërkat 2-3 herë duke synuar nepermjet tubit zgjatues ta aplikoni drejtpërdrejt në drejtim të zonës së prekur, 2-3 herë në ditë.

Mos e gelltit.

Rekomandohet

Të kombinohet me produktet e tjera Gel dhe Shpëlaresin Perio Aid

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.