PilFood Compleks (Tableta)

PilFood Compleks (Tableta)

2,990 L

Përgjigja e shkencës Zviceriane për shëndetin e flokëve dhe thonjëve

Pilfood Density përmban 60 tableta.

Ndryshimet hormonale, ushqimi i dobët, stresi, ndikimi i kimikateve dhe faktorët trashëgues janë vetëm disa nga arsyet që mund të përshpejtojnë procesin e humbjes së flokëve.

Flokët tona kanë nevojë për një trajtim të veçantë për trajtimin i cili ju lejon të rikuperoni ushqyesit dhe vitaminat që janë përgjegjës për mbajtjen dhe hidratimin e flokëve tuaj.

Produktet PilFood janë të specializuar në kujdesin e flokëve dhe higjienën. Me këtë rast, marka PilFood ju sjell një paketë ekskluzive për meshkujt dhe femrat që ndihmon në uljen e humbjes së flokëve, duke siguruar forcë, vitalitet dhe më shumë se 5,000 qime të reja. Një rekord për shëndetin e flokëve tuaj!

Pilfood® Complex është një suplemet ushqyes për mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve në parametra normalë .
Pilfood® Complex parandalon humbjen e flokëve në mënyrë efektive.

Pilfood® Complex është një produkt inovativ kundër humbjes së flokëve, që punon në brendësi, duke bashkëvepruar me bulbin (rrënjën) e flokut, e cila është e vetmja pjesë e gjallë e flokëve.

Pilfood® Complex është projektuar për burrat dhe gratë që kanë humbje flokësh ose thonjsh, ose që i kanë flokët ose thonjt të dëmturar ose të brishtë

Informohu më shumë

 

Pilfood Complex 60 kapsula: ofron një sërë lëndësh ushqyese që rrisin vitalitetin dhe forcën e flokëve tuaj, shërojnë shëndetin tuaj dhe vonojnë rënien e flokut tuaj. Falë përbërjes së tij me aminoacidet, elementët e gjurmës dhe vitaminat, flokët tuaj do të forcohet dhe mirëmbajtja e saj do të sigurohet. Përveç kësaj, aplikimi i tij është shumë i thjeshtë falë tabletave të tij të cilat shërbehen shumë lehtë.

Ingedientët

Kompleksi PilFood 60 kapsula:

L-cistinë, xhelatinë, hollues: Celuloza mikrokristaline, Ekstrakt Milic (Panicum Milliaceum), L-Metioninë, Lubrifikant: Vaj pluhur hidrogjenizuar, Sulfat hekuri, Oksid zinku, Slip: Silicë kolloidale anhidrike, Acetat alfa-tokoferol, Disintegrant: Natriumi kroskarmelozë, Lubrifikant : Magnezium Stearate, Pantothenate e Kalciumit, Hidroklorid Pyridoxine, Sulfat Mangan, Acid Gama-Linolenik, Riboflavin (Fosfati i Kalciumit), Sulfati i Bakrit, Biotin, Kapsula e Xhelatinës (Dioksid Titaniumi): Azorubine, Ngjyrosje:

Përdorimi

2 herë në ditë pas buke. Thjesht mer kapsulen dhe e percjell me ujë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.