PilFood Direct Ampoules

PilFood Direct Ampoules

5,600 L

Trajtimi i humbjes së flokëve në ampula me PRO-ANAGEX®, një përbërës aktiv i nxjerrë nga Lupinus Albus (White Lupin) i pasur me peptide, vitamina dhe lëndë ushqyese, që ka një efekt të fuqishëm në ngadalësimin e humbjes së flokëve dhe rritjen stimuluese.

PRO-ANAGEX® është një molekulë e regjistruar për përdorim ekskluziv të Pilfood Direct®.
Ka te gjitha efektet e mëposhtme, si në meshkuj dhe në femra, të cilat kanë një humbje të madhe të flokëve:

Ngadalëson humbjen e flokëve
Ajo vepron direkt në kokës, tonifikon, ngadalëson humbjen e flokëve dhe favorizon rritjen e flokëve të reja.

Përshpejton rritjen e flokëve të reja
Rrit dendësinë e flokut.

Sjell vëllim në flokë
Sjell vëllim dhe energji për flokët.

Informohu më shumë

PRO-ANAGEX®

Pilfood® Direct Kunder Humbes së flokëve. Trajtimi në ampula me PRO-ANAGEX®  për meshkuj dhe femra.

PRO-ANAGEX® është një përbërës aktiv që rrjedh nga Lupinus Albus (White Lupine) i pasur me peptide, vitamina dhe lëndë ushqyese, dhe ka një efekt të fuqishëm në ngadalësimin e humbjes së flokëve dhe rritjen stimuluese. PRO-ANAGEX® është një përbërës i regjistruar për përdorim ekskluziv të Pilfood Direct®.

PRO-ANAGEX® ka vërtetuar efikasitetin shkencor dhe punon në 3 mënyra kryesore:

• Ngadalëson humbjen e flokëve me 90%
• Përshpejton rritjen e flokëve të rinj me 64%
• Sjell vëllim dhe forcë ndaj flokëve me 73%

TREGUESI
PRO-ANAGEX® këshillohet për të gjitha moshat, si meshkuj si dhe në femra, të cilët kane humbje të tepërt të flokëve:
• Si suplement lokal që aplikohet ne rrashtin e kokës.
• Si suplemet që merret nga goja.

Doza

Trajtim intensiv: cdo ditë (1 ampulë = 6 ml) për 6 javë
Mirëmbajtja: 1 aplikim (1 ampulë = 6 ml) 3 herë në javë për 10 javë
Një trajtim zakonisht zgjat 3 muaj dhe mund të vazhdohet ose përsëritet nëse kërkohet.

Produkti i testuar nën kontroll dermatologjik. Nuk ka ngjyrues. Nuk i bën flokët të yndyrshëm. Ai thahet shpejt. Shkundni para se të përdorni. (Përmbajtja e ekstrakteve të perimeve që mund të prodhojnë rehati pa ndikuar në cilësinë e produktit).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.