PilFood Direct Lotion

PilFood Direct Lotion

3,499 L

Aplikoje direkt në rrashtin e kokës për ngadalsimin e rënjes së flokut.

Spraiti Kundër Rënies së flokut për meshkuj dhe femra e cila ka vitaminat E/C/B3/B5/B6 dhe PRO-ANGEX. PRO-ANGEX e cila është kundër rënjes së flokut me molekulat e secilës rivitalizojnë kapilaret e cila përdoret ekzkluzivisht në PilFood Direct.

PRO-ANAGEX® ka efikasitet shkencor dhe funksionon në 3 mënyra kryesore:

Ngadalëson humbjen e flokëve
Ajo vepron direkt në kokës, tonifikon, ngadalëson humbjen e flokëve dhe favorizon rritjen e flokëve të reja.

Përshpejton rritjen e flokëve të reja
Rrit dendësinë e flokut.

Sjell vëllim në flokë
Sjell vëllim dhe energji për flokët.

Informohu më shumë

PilFood Direct Lotion kurnder rënjes së flokut bjen  me paketimin 125 ml.

PilFood Direct Lotion ka nje formulë speciale e cila është kundër rënjes se flokut dhe trjajtimin e flokut e cila është për përdorim të përditshëm.

Lëngu vepron direkt në rrafshin e kokës duke e tonifikuar atë, ndaluar rënjen e flokut dhe favorizuar rritjen e flokut të ri.

Përmban pro-anagex dhe vitamina, dhe në mënyrë efektive kompinon veprimin e agjentëve stimulues dhe ristukturues të flokut e cila është thelbesore për shëndetin e këtyre te fundit.

Përdorimi

Spërkateni 7 herë ne zonat e rënies më të madhe.
Kryeni nje masazh të butë në të gjithë sipërfaqen e rrashtit të kokes me maje te gishtave dhe lëreni deri sa ta përthithë të gjithë lëngun.
Lëreni te veproje pa shpëlarje me ujë, ose tharje me tharëse flokësh.
Aplikojeni një herë në ditë per 8 javë, mundësisht në mëngjes.

Rekomandime

Rekomandohet shumë të përdoret sëbashku me pilulat dhe shampon për një efekt shumë herë më të dukshëm dhe më të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.