REGENIA 5000

REGENIA 5000   eshte nje produkt I cile perdoret  per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar.

Per me shume informacion shiko me poshte

Informohu më shumë

Pse perdoret REGENIA 5000

  • Rigjeneron strukturen e indeve dhe ligamenteve .
  • Artritin reumatizmal
  • Kontribuon ne sherimin e kartilagjeve te demtuara.
  • Ndihmon te prodhimin e kolagjenit ,funksionim normal te kockave,kartilagjeve dhe rritjen e elasticitetit te lekures
  • Ndihmon me mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
  • Rigjeneron lekuren dhe ndihmon eleminimin e rrudhave

Cfare eshte REGENIA5000

REGENIA 5000   eshte nje produkt I cile perdoret  per rigjenerimin e kartilagjeve,artritin reumatizmal si dhe ne rastet e indeve te demtuar.
Collagen eshte komponenti kryesor i structures se indeve lidhese dhe te kartilagjeve.Ai kontribuon ne forcimin e kartilagjeve,rritjen e elasticitetit te tyre dhe funksionimin normal.Ndihmon ne forcimin e ligamenteve dhe ne sherimin e atyre te demtuara,rrit elasticitetin e tyre.
Prodhimi I kolagjenit ne organizem zvogelohet me kalimin e moshes,keshtu qe marrja si shtese eshte shume e nevojshme per te mbajtur balancen normale.
REGENIA 5000 permban Fortigel i cili eshte kolagjeni me me qendrueshmerin dhe efikasitetin me te larte qe egziston. Fortigel-B.

Vitamin C perfshihet ne formimin e kolagjenit.Eshte i rendesishem per funksionin normal te kockave dhe riperteritjen e kartilagjeve.Ndihmon ne nje rrjedhe normale te metabolizmit te organizmit duke prodhuar energji dhe duke ndihmuar ne largimin e lodhjes.
Magnesium eshte nje element esencial ne organizem i cili ndihmon ne mirfunksionimin e muskujve,largimin e ngercit,largimin e stresit,mirfunksionin e zemres dhe te sistemit nervor

Perpara se te perdorni REGENIA 5000

Mos perdor  REGENIA 5000  nese keni reaksion ne ndonjerin nga perberesit.Mos e tejkalo dozen e rekomanduar.

Si te perdoret  REGENIA 5000

Perzijeni permbajtjen e bustines me 150 ml uje te ngrohte ose caj dhe te pihet mbas tretjes .
Te ruhet ne temperature dhome dhe larg femijeve. Mos e perdor REGENIA 5000 mbas dates se skadences.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.