Starbalm Cold Gel

Starbalm Cold Gel perdoret pas lendimit te kembeve, kraheve apo kurrizit.

Informohu më shumë

Eshte nje produkt ne forme xheli me elemente natyral I cili perdoren ne menyre te vecante mbas lendimit te kembeve,kraheve apo kurrizit nga goditje te ndryshme.

Krijon nje freski dhe nje relaks ne zonen e demtuar.Mund te perdoret ne menyre te suksesshme gjithashtu ne rastet kur kemi lodhje te kembeve.

Mund te perdoret 3- 4 here me masazh deri ne perthithjen e xhelit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.