Vertiplex

1,350 L

Vertiplex perdoret per rastet e humbjes se ekuilibrit dhe ne rastet e zhurmes ne vesh.

Per me shume info shiko me poshte

Informohu më shumë

Vertiplex eshte nje shtese ushqimore I krijuar posacerisht per tu perdorur ne rastet e humbjes se ekujlibrit dhe ne rastet me zhurme ne vesh.

Rezultatet jane shume te mira nese perdoret ne nje periudhe 3 deri ne 6 muaj.

Perdored 2 kapsula ne dite,mengjes dhe darke mbas ushqimit

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.