Vitis Orthodontic Pastë

Vitis Orthodontic Pastë

690 L

Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS është formuluar posaçërisht për pacientët ortodontikë.

Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS ofron parandalimin e përditshëm të problemeve të zakonshme që vijnë nga trajtimi ortodontik: lezione, ulçera, akumulimi i biofilmit oral (pllakë bakteriale), gingiviti, demineralizimi i smaltit të dhëmbëve, halitoza etj. Kur përdoret në baza ditore, përbërësit aktivë për të ruajtur gojën e shëndetit: pengon formimin e biofilmit oral, mbron gojën, dhëmbët, mishrat dhe mukozën gojore, ndërsa remineralizon smaltin dhe parandalon kariesin e dhëmbëve.

Kur përdoret çdo ditë, ajo mban gojën të pastër dhe të shëndetshme gjatë trajtimit ortodontik. Ka një aromë të këndshme mollë-nenexhik. Dhe cilësi e saj inovative është që hyn në hapësirat ndërmjet dhembit dhe telit ortodontik.

Informohu më shumë

Përbërja

Klorid cetilpiridinium (CPC)
Përdorimi i përditshëm antiinfeksion që pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe redukton akumulimin e saj, duke kontrolluar fillimin dhe zhvillimin e gingivitis.

Fluorid natriumi (1.450 ppm fluori jon. Niveli më i lartë i rekomanduar)
Remineralizes smalti dhe parandalon karies dentare.

Aloe Vera
Mbron gojën, dhëmbët dhe mishrat.

Allantoin
Mbron mukozën e gojës.

Ndikimi

Pastë dhëmbësh është i përshtatshëm për njerëzit me mbulesa ortodontike.

Gjithashtu tregohet për njerëzit që janë të prirur ndaj ulcerave aphthous dhe llojeve të tjera të lezioneve në gojë.

I përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

Përdorimi

Pastroni dhëmbët të paktën tre herë në ditë dhe përdorni një furçë dhëmbësh që është e përshtatshme për pacientët ortodontikë.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.