Vitis Sensitiv Pastë

Vitis Sensitiv Pastë

690 L

Pastë për dhëmbë të ndjeshme. VITIS lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm nga aplikimi i parë. 1,2

VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj

Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit)
Veprimi fizik: Zbatonet në tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, hiqet ndjeshmeria qe heren e pare qe aplikohet.

Pas larjes me pastë dhëmbësh të ndjeshme VITIS, një numër i konsiderueshëm i nanoparticles hydroxyapatite është depozituar, mbyllur tubat dentinale te ekspozuar dhe në këtë mënyrë ndjen lehtësimin e dhëmbëve të ndjeshme nga aplikimi i parë.

Efikasiteti i provuar në studimet shkencore 1,2,3: Heq ndjeshmerine te dhëmbët në 95% të përdoruesve që nga aplikimi i parë

1. Gil Loscos, F; Iborra, unë; Martí, M; Apliste, F. Studimi i një paste ne dhëmbë që përmban nanopartikalet hydroxyapatite. Grupi i Kërkimeve në Universitetin e Valencias, 2011.
2. Studim klinik për të vlerësuar efikasitetin dhe tolerancën e një paste dhëmbësh. Studim i pavarur nga stomatologu, 2012.
3. Studimet mikroskopike konfokale in vitro, të kryera nga Qendra Kërkimore DENTAID, 2013.

 

Informohu më shumë

Përbërja

Hydroxyapatite Nanoparticles 0.45%: vulos tubin dentinal dhe riparoni sipërfaqen e dentinës.
Nitrat kaliumi 5.00%: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë parehati.
Monofluorophosphate natriumi 1,10%: Re mineralizes smalti dhe parandalon prishjen e dhëmbëve.
Provitamin B5, Allantoin dhe Vitamina E: Mbron indin gingival.

Ndikimi

Për dhëmbë të ndjeshëm
Për parandalimin e ndjeshmërisë së dhëmbit pas procedurave dentare që zakonisht shkaktojnë këtë gjendje

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.