Vitis Sensitive Shpëlares

Vitis Sensitive Shpëlares

850 L

Shpelaresi VITIS  lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm. VITIS Sensitive Shpelares. Plotëson veprimin e pastës dhëmbësh. Lejon qasje në zona të vështirë për t’u arritur. Mban përbërës aktivë në gojë për periudha më të gjata.

VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj

Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit)
Veprimi fizik: Mbulon tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, heq ndjeshmerine e dhembeve qe ne aplikimin e pare.
Një numër i konsiderueshëm i nanopartikulave të hydroxyapatit që ndodhen ne shpelares janë provuar të depozitohen në tubulet dentale të ekspozuara dhe, rrjedhimisht, lehtesojnë ndjeshmerine e dhembeve.

Informohu më shumë

Përbërja

Nanopartikalet Hydroxyapatite 0.0125%: Mbyll tubulin dentinal dhe riparoni sipërfaqen e dentinit.
Nitrat kaliumi 1.0%: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet.
Monofluorophosphate natriumi 0.172%: Remineralizes smalt dhe parandalon prishjen e dhëmbëve.
Provitamin B5 dhe Allantoin: Mbroni indin gingival.

Ndikimi

Për dhëmbë të ndjeshëm
Për parandalimin e ndjeshmërisë së dhëmbit pas procedurave dentare që zakonisht shkaktojnë këtë gjendje

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.